Maskirani napadači pretukli aktivistu “Za budućnost Nikšića” Luku Trebješanina, završio u bolnici (VIDEO)

Koalicija “Za budućnost Nikšića” saopštila je da je njihov aktivista Luka Trebješanin večeras napadnut i pretučen u Dragovoj Luci.

Iz te koalicija tvrde da je Trebješanina napalo nekoliko za sada nepoznatih lica i nanesene su mu teže tjelesne povrede. Trebješanin je “poprskan biber sprejem i udaran šipkama”.

“Ovim putem zahtjevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što prije pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad. Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj riješi do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo i da potražimo one koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne riješi smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smijeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrijednostima i evropskom timu”, naveli su.

Trebješanin se nalazi u bolnici gdje čeka da se obave bolničke pretrage i snimanja.

Povodom ovog slučaja, koalicija “Za budućnost Nikšića” zakazala je za subotu konferenciju za novinare.

Aktivista ove političke koalicije Vladislav Dajković prenosio je večerašnji incident na svom Fb nalogu. On tvrdi da su Trebješanina napala tri maskirana lica. 

Trebješanin je, kako je rekao, hapšen desetak puta za vrijeme litija a večeras su ga, tvrdi Dajković, pretukli “profesionalci”. 

“Zalijepili su traku preko svojih tablica, imali su biber spre i palice”, kazao je Dajković.

loading...

1 komentar

  1. Cemu ovakvo ponasanje pojedinaca.Momka ovako da pretuku bezdusni nasilnici.Izdrzi,bori se i bobijedi i sebe i druge koji ti zlo nanijese !Samo hrabro i neka te Bog cuva!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button