Podgorički učitelj Sava Kovačević uči đake da peglaju, prže palačinke i rade druge važne poslove (FOTO) - Volim Podgoricu

Podgorički učitelj Sava Kovačević uči đake da peglaju, prže palačinke i rade druge važne poslove (FOTO)

Učitelj iz Podgorice Sava Kovačević iz Osnovne škole Oktoih, kroz zabavu i smijeh, uči svoje đake da peglaju košulje, pantalone i majice. I ne samo to!

Sava svoje đake uči i kako se prže palačinke, i sve ono što će im zaista trebati. Sava ih uči da ne budu razmaženi i neradnici, već da brinu o sebi i pomažu roditeljima.

U vrijeme kada su dječji “uzori” razni jutjuberi i influenseri koji često promovišu, u najmanju ruku, diskutabilne vrijednosti, Sava je uspio da ih animira sa radošću uče da rade “male” i “obične” poslove, koje svakodnevno rade njihove majke.

Foto Facebook

Nakon što se na oficijalnoj Fejsbuk stranici osnovne škole Oktoih iz Podgorice pojavio post na kojem se vide učenici V-2 ove škole kako uz pomoć učitelja, kroz zabavu i smijeh, uče da peglaju košulje, pantalone i majice, Sava je postao pravi “heroj”, uz roditeljske, ali i dječje uzdahe: Eh, da je više ovakvih učitelja!

Foto Facebook

Sava je dobitnik nagrade iz Fonda za kvalitet i talente, kao i priznanja regionalne asocijacije Najbolji nastavnici bivše Jugoslavije.

V.M.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com