ĆOROVIĆ PROZVAO RESOR JOKOVIĆA: Plastenike ste dali Berancima, ali ne i Bjelopoljcima, jesu li kažnjeni? - Volim Podgoricu

ĆOROVIĆ PROZVAO RESOR JOKOVIĆA: Plastenike ste dali Berancima, ali ne i Bjelopoljcima, jesu li kažnjeni?

Ismar Ćorović (SD) pozivao je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede da obavijesti građane Bijelog Polja, šta se desilo sa pozivom od 16.04.2022. godine.

“Naime, pomenuto Ministarstvo je 16.04.2022. godine raspisalo javni poziv za besplatnu dodjelu plastenika za proizvodnju povrća za 2022. godinu.

Svi zainteresovani su prikupili dokumentaciju, platili razne takse i predali nadležnim službama. Komisija je pregledala dospjelu dokumentaciju i utvrdila listu onih koji su dobili plastenike.

Međutim, od plastenika nema ništa. Pozivam ih da saopšte građanima Bijelog Polja šta je sa plastenicima? Da li su građani Bijelog Polja kažnjeni i neće dobiti plastenike, kao sto su kažnjeni stopranjem izgradnje OŠ “Dušan Korać”, Đalovića pećine, Skijališta na Bjelasici?”, pitao je je Ćorović.

On je naveo da objavljuje javni poziv, rang listu i da “svi građani vide da su u Beranama isti ti plastenici već podijeljeni”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com