Premijer sinoć, nakon intervjua, na Tviteru “objašnjavao” šta je, u stvari, mislio

Premijer Zdravko Krivokapić nedugo nakon sinoćnje izjave u emisiji Načisto na TV Vijesti, koja je protimačenja kao mogunost saradnje sa DPS-om, na svom Tviteru je napisao da je njegova izjava o smjeni minsitra pravde Vladimira Leposavića “zlonamjerno protumačena”. 

Premijer je, komentarišući mogućnost da dio vladajuće većine smijeni Leposavića zajedno sa DPS-om i odgovarajući na pitanje da li je to neki “budući put za Crnu Goru”, odgovorio: “Vjerovatno može da bude neki budući put za Crnu Goru jer je to jedna od alternativa.”

Ova izjava protumačena je kao moguća saradnja sa DPS-om, što je Krivokapić demantovano na Tviteru nakon intervjua.

Naveo je da se to što je saopštio odnosi na budući parlamentarni život u kome “svako treba da glasa bez obzira na to ko je predlagač”.

“Zdravko Krivokapić nikada neće sarađivati sa DPS-om osim u dijelu ustavnih nadležnosti u procesu kohabitacije”, napisao je premijer na Tviteru.

On je, takođe na Tviteru, nakon intervjua, demantovao i da je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić bio upoznat sa Temeljnim ugovorom.

“Gospodin Bečić bio je upoznat sa mojim putem u Beograd, ali ne i sa sadržajem Temeljnog ugovora”, napisao je Krivokapić na Tviteru. 

loading...

1 komentar

  1. Da nismo gledali što je govorio pa i nekako…Najbolje ga je opisao Medojevic isto kao Momir .ila…kad plaču najviše lažu 1😭😭😭

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button