“RASKRVARI GA!” Dječaka brutalno pretukao vršnjak u Baru

Video koji kruži društvenim mrežama uznemirio je javnost a na njemu se vidi kako okupljena grupa dječaka maltretira vršnjaka, manjeg uzrasta i slabiijeg.

Jedan iz grupe je brutalno pretukao sitnijeg dječaka, a u jednom momentu se čuje kako neko iz grupe dovikuje “Raskrvari ga, raskrvari ga!”

Foto printscreen

Prema nezvaničnim informacijama VOP-a, policija je došla u posjed snimka, indentifikovala počinioce i, kako nam je rečeno, preduzela policijske radnje.

V.M.

loading...

2 komentara

  1. Da mi je da nadjem ovoga maloga isprebija bi ga Boga u njega da ubijem i ovoga drugoga, a ostale bih po samar zalijepio i isto natjerao da snimaju. Sram i stih da ih bude bagra nepismena, fukare nasle na jadno dijete da se izivljavaju. Imate li roditelje, nemalo i vas i njih abd stoko neprosvijecena.

  2. Tri dana ne mogu da spavam poslije ovoga snimka. Sad ovaj mali sto je pretucen da je pametan jednom sipkom sve da ih pomlati stoka glupa pokvarena, degenericna omladina bez osjecaja i emocija. Pih stoko neprosvijecena imate li roditelje, nemalo vas od reda abd

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button