Šef kabineta Mila Đukanovića: Očekujemo da Krivokapić smijeni Đukanovića, ko zna koliko sličnih poslova dogovara Vlada

Šef kabineta predsjednika Crne Gore Miodrag Radović kaže da bi, nakon izjave da je predsjednik UO EPCG Milutin Đukanović (DF) dogovarao pridaju kompanije mimo znanja Vlade, trebao da ga smijeni.

On tvrdi da je premijer Krivokapić javno priznao u sinošnjem intervjuu da se najmanje pita u ovoj Vladi i da se odluke donose van Crne Gore.

“Valjda je za očekivati da smijeni predsjednika UO EPCG Milutin Đukanović. Možete misliti koliko se sličnih poslova dogovara u ovoj Vladi netransparentno i protiv interesa Crne Gore – naveo je Radović na Tviteru.

loading...

1 komentar

  1. Treba Krihokapu smijeniti pod br 1. Izdao Mitr.Amfilohija.br2 prevario crkvu i narodbr.2 .sto je za vrijeme korone celivao umrle. vjerske poglavare. Uredu posao pokloniose, ali za vrijeme epidemije skinuti masku . Nije u redu, zatim se danas izvine i kroz 5 dana umre drugi isto napravi. I opet se izvinjava divnom , postovanom narodu i Milu. Zatim na svoju ruku izbacuje iz up.odbora EPCG.ljude. Zatim.krene za BG.pa se vrati. Osmislili smo ja i zena da je bolesna, hitna , urgentni. Kada mu je saopsteno da mora doci, posao . Kud srece da se nije vracao. Tamo sou napravio ljudi bili u soku..druga familija , mific Milojko , Dritko rekli ne potpisuj. I on hoce.da mijenja u tem ugov. mnogo stosta. Da je Amfilohije ziv ne bi ovo smio raditi. Zati baraonici koju nosi na srcu i zal sto je nije ranije upoznao. Zatim i:mislja i laze da je to i to Joanikije rekao. Joanikije u cudu ne moze da vjeruje svojim ocima. Ovaj covjek je ubacen, nije on vjernik , daleko od vjernika. On je na mnogim mjestima ubacivan kao posten, vjernik..koji glumac uzas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button