Sindikat podgoričkih vatrogasaca: Mediji da ostave na miru Blečića, preporodio službu i pokazao kako se njom rukovodi - Volim Podgoricu

Sindikat podgoričkih vatrogasaca: Mediji da ostave na miru Blečića, preporodio službu i pokazao kako se njom rukovodi

Pozivamo sve medije i njihove urednike da sačekaju završetak pravnog procesa oko imenovanja i ostave na miru VD Komandira Službe zaštite Zorana Blečića, kako bi on nastavio započeti proces unapređenja službe, statusa zaposlenih i njihovih uslova rada, poručili su iz Sindikalna organizacija Službe zaštite Podgorice.

Od samog dolaska na čelo Službe zaštite u svojstvu VD Komandira Zdravko Blečić je, prema njihovim riječima, tokom tri prethodna mjeseca “konstantno bio izložen napadima i stigmatizaciji određene grupe medijskih poslenika”.

“Kako zbog profesionalnog odnosa Blečića prema službi i zaposlenima ova grupacija nije dobila priliku da VD-u Komandira spočita određene nepravilnosti u radu, ustremili su se na njegovo navodno nezakonito imenovanje.  Nakon učestalih medijskih prozivki kojima se želi prejudicirati pravni proces čiji će epilog biti poznat nakon odluke nadležnih organa – u konačnom Upravnog suda, kulminacija neprofesionalizma od strane pojedinih medija desila se prilikom sjednice održane povodom prvih 100 dana Vlade Crne Gore. Umjesto očekivanih pitanja od državnog značaja, ostrašćeni novinari postavljaju Premijeru pitanje imenovanja starešine lokalnog organa”, naveli su iz te sindikalne organizacije u saopštenju dostavljenom medijima.

Oni pozivaju sve medije i njihove urednike da sačekaju završetak pravnog procesa oko imenovanja i, kako kažu, “ostave na miru VD Komandira Službe zaštite, kako bi on nastavio započeti proces unapređenja službe, statusa zaposlenih i njihovih uslova rada”.

“Ovim putem dajemo punu i bezrezervnu podršku VD Komandira Zdravku Blečiću u daljem rukovođenju službom, jer je riječ o dokazanom profesionalcu i čovjeku koji je u samo tri mjeseca od svoga imenovanja, preporodio Službu zaštite i pokazao kako se njome rukovodi i domaćinski upravlja”, poručuju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com