Stojanoviću i Baćoviću zadržavanje do 72 sata - Volim Podgoricu

Stojanoviću i Baćoviću zadržavanje do 72 sata

Bivšem direktoru Uprave policije (UP) Slavku Stojanoviću određeno je zadržavanje do 72 sata nakon saslušanja u SDT-u, potvrdio je njegov advokat Mihailo Volkov.

KO JE SLAVKO STOJANOVIĆ: Neriješena ubistva, tortura, politizacija policije…

Stojanović je uhapšen jutros zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja u vezi sa švercom cigareta.

Specijalni tužilac Jovan Vukotić odredio je zadržavanje do 72 sata i Nikšićaninu Igoru Baćoviću. Baćović je uhapšen jutros u akciji u kojoj je uhapšen i bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović.
Advokat uhapšenog Igora Baćovića, Ivan Šljukić, rekao je da je njegov klijent tokom saslušanja u SDT negirao krivicu, ali da mu je određeno zadržavanje do 72 sata. On je pojasnio da se Baćoviću na teret stavlja krivično djelo krijumčarenje.
Podsjećamo, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su jutros Stojanovića, a u okviru iste akcije slobode je lišen i Igor Baćović iz Nikšića.
“Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje je lišilo slobode S.S.,bivšeg direktora Uprave policije i I.B. zbog osnova sumnje da su učinili krivična djela zloupotreba službenog položaja i krijumčarenje”, saopštio je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com