U BARU REKAO “DA” U 92. GODINI: Za ljubav nikad nije kasno!

U toku januara u sali Opštine Bar obavljeno je i zakazano ukupno 12 vjenčanja, kazala je u razgovoru za Portal Bar matičarka Tatjana Kovačević. Kako ovaj portal saznaje, najstariji mladoženja, koji se vjenčao ovog mjeseca, imao je 92 godine.

Pandemija koronavirusa, koja je obilježila godinu za nama, nije znatno uticala na broj sklopljenih brakova. Tako je, prema podacima koje nam je dostavila Kovačević, tokom prošle, 2020. godine obavljeno 160 vjenčanja zakazanih u prostorijama Opštine Bar, dok su godinu ranije sklopljena 182 braka.

Opština Bar ima i pet mjesnih kancelarija koja obavljaju vjenčanja, pa su tri braka sklopljena i u mjesnoj zajednici Virpazar, kao i godinu ranije.

U mjesnoj zajednici Ostros posljednje dvije godine nije bilo sklopljenih brakova, dok su u MZ Šestani u 2019. godini tri para rekla „Da“, a prošle godine nijedan.

Takođe, u MZ Pečurice je prošle godine obavljeno 5 vjenčanja, a godinu ranije 14.

Podatke o broju zasnovanih brakova u Sutomoru ovaj portal nije uspio da dobije.

“Kod nas je obavljeno 160 vjenčanja u 2020. godini, od toga 9 u restoranima, a 151 u prostorijama Opštine. Opština Bar ima i pet mjesnih kancelarija koje takođe obavljaju vjenčanja“, kazala je Kovačević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button