U SUDNICI PITALI ALEKSIĆA DA LI JE SILOVAO UČENICE: Evo kako se branio

Proteklih nekoliko dana, javnost u Srbiji uznemirena je i šokirana zbog slučaja navodnog serijskog silovanja u školi glume “Stvar srca”.

Profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za silovanje i seksualno napastvovanje, a svoje iskaze su do sada u tužilaštvu dale Milena Radulovića, Iva Ilinčić kao i treća djevojka koja je željela da ostane anonimna.

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom.

“Na pitanje da li je neku od tih djevojka koje ga optužuju silovao, on tvrdi: ‘Ma kakvi, ma kakvi’”, rekao je advokat, pa dodao:

“Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svjestan da je primijenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne za neku ulogu.

Međutim, tvrdi da nikoga nije silovao. Ogromna je hajka na njega, ali on želi da se brani i odbrani”, istakao je Jakovljević za “Novosti”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button