UHAPŠEN ZEĆANIN: Kod njega pronađen kokain, marihuana, telefon sa kripto zaštitom… - Volim Podgoricu

UHAPŠEN ZEĆANIN: Kod njega pronađen kokain, marihuana, telefon sa kripto zaštitom…

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge su juče zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti “Centar”, preduzimajući proaktivne aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, uhapsili R.P. (30) iz Zete kod koga je pronađena marihuana, kokain i veća suma novca, i na taj način spriječili dalju uličnu distribuciju narkotika.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, shodno naredbi, nadležnog sudije, izvršili su pretres dva objekta stanovanja u Podgorici, kao i dva vozila, koje koristi R.P.

“Pretresom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 30 kilograma, praškasta materija za koju se sumnja da je kokain, težine oko 650 grama, novac u iznosu od 11.400 eura, a za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i četiri mobilna telefona od kojih jedan sa kripto zaštitom”, navodi policija.

Od osumnjičenog su oduzeta i dva vozila radi dalje provjere.

“Preduzetim aktivnostima spriječena je dalja distribucija opojne droge kokain putem ulične prodaje i krijumčarenje marihuane”, dodaje policija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com