VOP SAZNAJE: Racije u Porto Montenegru, uhapšene prostitutke prošpijale POLITIČARE

Specijalna jedinica crnogorske policije je u proteklom periodu obavila više pretresa luksuznih jahti u poznatim lukama na primorju, a tokom pretresa jahti u Porto Montenegru su privedene četiri prostituke, dvije iz Crne Gore i po jedna iz Srbije i BiH.

Kako VOP saznaje iz pouzdanih izvora, djevojke nisu procesuirane jer je u toku štrajk advokata, ali su smještene u jedan stan u Podgorici, i oduzeta su im lilčna dokumenta, kako ne bi pobjegle.

Prostitutke koje su privedene su, tokom policijskih saslušavanja, priznale da su se na jahtama bavile prostitucijom, a odale su i svoje klijente.

Među njima su, kaže sagovornik VOP-a i poznati crnogorski političari, iz vlasti i opozicije.

Kako dodaje naš sagovornik, sa elitnom prostitucijom se veoma teško izboriti, imajući u vidu da su klijenti upravo “ugledne” ličnosti uglavnom na visokim pozicijama u društvu. 

Radi se o biznismenima, političarima, direktorima, uticajnim ličnostima, ali i njihovim gostima iz inostranstva. 

Zbog toga je jahting prostitucija posebno privlačna i makroima, jer se identitet klijenata i prostitutki na taj način najbolje štiti.

Društveno politilki uticaj i novac kojim raspolažu klijenti, kao i novac kojim raspolažu vlasnici luksuznih plovila često je kišobran koji ih štiti od krivičnog gonjena.

Elitna prostitucija, kaže sagovornik VOP-a najprisutnija je na najluksuznijim mjestima, a to je Porto Montenegro, a potom Budva. 

Poznato je, dodaje on, da od septembra opada posao, pa se djevojke sele, uglavnom u luksuzne beogradske hotele. 

On naglašava da je crnogorska policija na jahtama zaticala uglavnom izuzetno mlade djevojke, oko dvadesetak godina. Od djevojaka iz Crne Gore, dodaje, najviše ih je iz Podgorice.  

Uz seks ide i droga

Uz razuzdane zabave na jahtama, ide mnogo alkohola i, naravno, droga, uglavnom kokain najboljeg kvaliteta. 

Elitine prostituke su nerijetko manekenke pjevačice, starlete (što god to značilo) za noć zarade jednu, a često i nekoliko prosječnih mjesečnih plata. 

Zavisno od svog “rejtinga” prostitutke za noć na jahtama zarađuju od 500 eura pa do nekoliko hiljada. 

Osim ovih “blic” poslova, one nerijetko sa klijentima ispolovljavaju na otvoreno more gdje ostaju po nekoliko dana, a vraćaju se bogatije i za desetine hiljada eura, opet, zavisno od toga ko su klijenti i koliko su zadovoljni. 

Na ovima jahtama dobro prolazi i posada, pa za sezonu zarade i nekoliko desetina hiljada eura bakišiša koji je, podrazumijeva se, “zalog ćutanja”. 

Prije pet godina su u Porto Montenegru sa kokainom u gaćicama uhapšene četiri starlete dok su pokušavale da se ukrcaju na jahtu. 

Među njima je bila i javnosti već poznata “madam” iz Kotora koja je godinu ranije optužena za organizovanje i posredovanje u prostituciji. Nekoliko godina prije nje, hapšena je i “madam” Mileva iz Kotora koja se bavila istim poslom. 

EKIPA VOP

loading...

1 komentar

  1. Ne biste trebali pisati o ciframa, stice se utisak da je skriveni oglas za posao. Vidite i sami da se radi o veoma mladim djevojkama, prakticno tek izašlim iz teenage – a.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com