Vozač Novak Laketić dobio otkaz iz GS Vlade zbog političkih stavova (FOTO) - Volim Podgoricu

Vozač Novak Laketić dobio otkaz iz GS Vlade zbog političkih stavova (FOTO)

Vozač u Generalnom sekretarijatu Vlade Novak Laketić dobio je otkaz zbog, kako se navodi u rješenju koje potpisuje generalna sekretarka Vlade Žana Praščević Milačić, ispoljavanja polititičkih uvjerenja u vršenju poslova državnog službenika.

Laketić, koji je i izvođač izvornih crnogorskih pjesama, je otkaz dobio, navodno, zbog objave na društvenim mrežama.

Iz CKM-a su oštro osudili, kako kažu “sramnu odluku žene Marka Milačića, generalne sekretarke Vlade Crne Gore, Žane Milačić”

“Koja je iz samo sebi znanih razloga dala otkaz Novaku Laketiću zbog njegove objave fotografije na društvenim mrežama”, poručili su iz CKM-a.

Poručili su i da je “gospođa Milačić političkom trgovinom izabrana na mjesto za koje nema reference” i da je kako navode “polazala da su joj kompleksi niže vrijednosti najbolji aduti koje pośeduje”.

“Evidentno je da Žani Milačić smeta što je Novak Laketić izvođač izvornih pjesama o Crnoj Gori koje očito njoj paraju uši, pa je željela da ga sramnom odlukom ostavi bez zaposlenja.

Ovaj sramni gest je još jedan pokazatelj da u vladi funkcije obavljaju osobe koje bi najrađe zapalile Crnu Goru i poveli je pod kišobran velikosrpskog nacionalizma.

U velikoj su zabludi članovi vlade ukoliko misle da će nam određivati s kim ćemo se družiti i kakve ćemo stavove iznositi na društvenim mrežama. Gospođi Žani i njenom gospodinu mužu, Marku, poručujemo “ko se zadnji smije najslađe se smije”, zaključuju iz CKM-a.

Oglasio se i član Izvršnog odbora DPS-a Mihailo Anđušić koji je pozvao Praščević Milačić da javnosti da precizne informacije o ovom slučaju, te da objasni šta znači “ispoljavanje političkih uvjeranja i neizvršavanje poslova politički neutralno i nepristrasno”.

 

 

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com