VUKOVIĆ NAJAVIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BOROVINIĆ BOJOVIĆ: Nesposobno, bahato i nezkonito - Volim Podgoricu

VUKOVIĆ NAJAVIO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BOROVINIĆ BOJOVIĆ: Nesposobno, bahato i nezkonito

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista i gradonačenik Podgorice Ivan Vuković ocijenio je da je odluka Vlade o imenovanju Odbora direktora Kliničkog centra Crne Gore odraz nesposobnosti i bahatosti kao i da je nezakonita. 

“Ministarka zdravlja traži od Zajednice opština da podrži njeno kadrovsko rješenje za člana Upravnog odbora Kliničkog centra. Mejl poslat u 11 časova i sedam minuta, odgovor se traži do 12 sati”, naveo je Vuković na Twitter-u.

 Zajednica opština nije dala podršku tom predlogu, a Vlada je, ipak, imenovala pomenutog člana UO.

“Nesposobnost, sada i bahatost.. uskoro i krivična prijava”, dodao je Vuković.

Iz Zajednica opština Crne Gore su ranije danas saopštili da je nezakonita najnovija odluka Vlade Crne Gore o imenovanju Odbora direktora KCCG, u čiji sastav je kao predstavnik ZO za člana imenovan Rajko Karličić, spec. ginekologije i akušerstva.

“Dr Rajko Karličić, uz svo poštovanje prema njemu kao čovjeku i stručnjaku, nije predstavnik Zajednice opština u Odboru direktora Kliničkog centra Crne Gore, kako to stoji u Rješenju Vlade, jer ga za to nijesu odredile opštine, već je u pitanju samovolja i nezakonito postupanje ministarke Jelene Borovinić Bojović”, naveli su iz Zajednice opština.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com