ZAVRŠEN SASTANAK Lekić: Uspjeli smo bez povišenih tonova da saopštimo razlike

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković kazao je nakon dansšnjeg razgovora predstavnika parlamentarne većine da je sastanak protekao u tolerantnoj atmosferi sa željom da se svi problemi prevaziđu.

“Nije bilo tenzija, što je ohrabrujuće. Bilo je određenih predloga, ali sačekaćemo da na novom sastanku sljedeće nedjelje nađemo rješenje. Bilo je i radikalnih predloga, ali čini mi se da preovladava želja svih da se dođe do dogovora. Od radikalnijih bilo je da se ide na izbore. Preovladalo je mišljenje najvećeg dijela učesnika da je ovakvo stanje neodrživo”, kazao je Joković. 

On je dodao da je bilo predlgoa da se razgovara sa svima, pa i sa premijerom, a da će se o tome razgovarati na sledećem sastanku. 

Predsjednik Demosa Miodrag Lekić kazao je da je sastanak težio tome da se dođe do kompromisa ali da se nije došlo do toga.

“Uspjeli smo bez povišenih tonova da saopštimo razlike. Dogovorili smo se i da potencijalne promjene dese na bazi dogovora i pravila. Sastanak je bio uspješan”.

Sastanku u Skupštini su prisustvovali Andrija Mandić (Nova), Milan Knežević (DNP), Nebojša Medojević (PzP), Miodrag Lekić (Demos), Aleksa Bečić, Momo Koprivica, Boris Bogdanović (Demokrate), Vladimir Joković (SNP), Marko Milačić (Prava Crna Gora), Maksim Vučinić (Radnička partija), Miloš Konatar (URA), Srđan Pavićević (Civis), Danilo Jokić i Dušan Slijepčević (Ujedinjena Crna Gora).

Aleksa Bečić i Momo Koprivica su došli na sastanak nakon što je završena sjednica Skupštine posvećena premijerskom satu.

V.M.,

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com