AJKULE U PROBLEMU ZBOG KORONA VIRUSA: Otežan im odlazak u klubove

Vladan Spaić i Dejan Lazović nadaju se da će dobiti francusku vizu, za koju su morali da odu u Beograd na razgovor. Prije toga obavili su proceduru oko testiranja na koronavirus, piše Pobjeda.

Crnogorski vaterpolo reprezentativci mogli bi, ako dobiju zeleno svijetlo, u nedjelju preko Beograda i Pariza da dođu do Marseja gdje ih čekaju trener Miloš Šćepanović i još jedan reprezentativac Uroš Cušković.

Za francuski tim nastupa i Bogdan Đurđić, još jedna ,,ajkula”, koji nema problema oko puta, jer je već drugu godinu u Marseju.

U problemima je i Vlado Popadić zbog vize, jer je njegov novi klub Pa de Eks, za koji nastupa golman Slaven Kandić, odavno počeo pripreme.

Francusko prvenstvo startuje 19. septembra.

Pripreme nacionalnog tima napustiće brzo i Aleksandar Ivović koji će se 21. avgusta priključiti pripremama Pro Reka. Stefan Vidović najvjerovatnije neće morati da se vrati u Italiju do završetka turnira u Hrvatskoj (Šibenik, krajem avgusta) gdje će učestvovati naš nacionalni tim.

Selektor Vladimir Gojković neće računati na centra Stefana Pješivca kojeg sa Špandauom očekuje nastavak njemačkog šampionata.

Turnir će propustiti kapiten Draško Brguljan.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button