Aleksa i Dritan u Šavniku: Šavnik ne zaslužuje ovo što mu priređuju predstavnici bivšeg režima - Volim Podgoricu

Aleksa i Dritan u Šavniku: Šavnik ne zaslužuje ovo što mu priređuju predstavnici bivšeg režima

Aleksa i Dritan autobusom hrabrosti stižu i do Šavnika. Šavničani, kao stanovnici male i najsiromašnije opštine u Crnoj Gori, zahvaljujući trenutnoj vlasti, domaćinski i s ponosom dočekali predstavnike koalicije “Aleksa i Dritan, HRABRO se broji !”

Nosilac izborne liste pobjedničke koalicije, Aleksa Bečić, ističe da hrabrosti ovom dijelu stanovništva ne manjka.

“Hrabri Šavničani, dolazimo vam! Hrabrost Drobnjaka nije promakla ni književniku iz udaljenog dijela susjedne Hrvatske, Ivanu Mažuraniću, koji je opjevao junaštva Novice Cerovića, Mirka Aleksića i drugih i dao im svjetsku slavu.”

“Šavnik ne zaslužuje ovo što mu priređuju predstavnici bivšeg režima, koji se grčevito opiru volji građana i izmišljaju, a čini mi se i proizvode, različite proceduralne smetnje da bi zadržali vlast nad vama. Sedam uzastopnih izbora za lokalnu vlast samo da ne bi došlo do smjene prethodne garniture ulazi u istoriju političkih apsurda i Šavničani im to ne opraštaju, što se vidjelo po rezultatima predsjedničkih, a još će se bolje vidjeti po rezultatima parlamentarnih izbora”, ističe on.

Bečić se takođe osvrnuo na to da će 44. Vlada zasigurno svoju pažnju i resurse usmjeriti ka unaprijeđenju životnog standarda svakog pojedinca ove opštine, kao i na to da će podsticati razvoj privrede u ovoj oblasti.

“Posebnu će podršku Vlade imati vaši proizvođači i prerađivači mlijeka, da vaše blago dostigne što širi krug evropskih potrošača”, zaključuje lider Demokratske Crne Gore.

Lider Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović kazao je da je uvjeren da će se odgovornom politikom uspjeti oživjeti šavnički kraj koji zaslužuje bolji tretman države.

“Uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama kao i vizionarskim pristupom stvoriti odgovornu politiku u korist ove opštine, jer Šavničani to od nas i očekuju, ali i zaslužuju. Energetika je ono što je potencijal ovoga kraja, pa strani investitori pokazuju interesovanje za ulaganje u istu, ali i turistički potencijal takođe ne izostaje. Po svojim prirodnim karakteristikama prostor opštine Šavnik predstavlja veliki turistički potencijal, koji ćemo naravno u potpunosti iskoristiti i plasirati ostatku svijeta kako bi dolazak turista bio veći”, zaključuje on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com