Bajraktari: Očekujemo da građani Ulcinja potvrde da smo pobjednici izbora - Volim Podgoricu

Bajraktari: Očekujemo da građani Ulcinja potvrde da smo pobjednici izbora

,,Nakon ponavljanja izbora na jednom biračkom mjestu koje nas čeka u srijedu, očekujemo da građani Ulcinja potvrde da je lista Za novi početak ubjedljivi pobjednik izbora i da je vidljivo raspoloženje Ulcinjana da neko novi i bolji treba upravlja gradom”, istakao je Omer Bajraktari, nosilac liste i kandidat za predsjednika Opštine Ulcinj koalicije “Za novi početak”.

Bajraktari je naglasio da su građani na izborima prije sedam dana jasno rekli da žele promjene u odnosu prema Ulcinju i da umjesto položaja najsiromašnije opštine na crnogorskom primorju, žele nove investicije, ulaganja i mogućnosti za naše sugrađane.

U tom smislu, on navodi da je i više nego očigledno raspoloženje Ulcinjana da više ne žele DPS i njihove satelite na čelu grada, već vidljive kadrovske i programske promjene, sa stručnim i kvalitetnim kadrom u upravljačkoj strukturi lokalne samouprave, koja će raditi samo u interesu Ulcinjana.

,,Svi su propustili svoju šansu. Tražimo da novi, mladi i obrazovani ljudi dobiju priliku da pokažu kako se voli Ulcinj, priliku za novi početak našeg voljenog grada”, zaključio je Bajraktari.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com