BEČIĆ: Ulcinj istinski biser Jadrana i Mediterana - Volim Podgoricu

BEČIĆ: Ulcinj istinski biser Jadrana i Mediterana

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je Dan Opštine Ulcinj, građankama i građanima tog grada.

“Svim Ulcinjankama i Ulcinjaninma u svoje lično ime kao i u ime partije koju predstavljam čestitam Dan opštine Ulcinj uz najiskreniju želju da ovo bude početak velikog napretka i intenzivnog razvoja najjužnije crnogorske opštine”, saopštio je Bečić.

Bečić kaže da je Ulcinj grad u kom su se na najljepši način sreli Evropa i Orijent.

“Ovaj grad nije samo kulturno i istorijsko blago Crne Gore, već istinski biser Jadrana i Mediterana, grad magične i bogate prošlosti, neopisivih ljepota i čudesnih potencijala”, dodao je Bečić.

Međutim, navodi on, koliko god sjajna i očaravajuća bila prošlost ovog drevnog grada, “uvjeren sam da je budućnost Ulcinja i veća, i ljepša, i bogatija”.

“Jer, takvu budućnost Ulcinja garantuju ljudi. Dobri, otvoreni, vrijedni, nadaleko poznati po mudrosti i slozi, koje su izgradile poseban duh ovog grada. U to ime, svim Ulcinjankama i Ulcinjanima čestitam Dan opštine, uz želju da mudrošću i radom, slogom i zajedništvom u potpunosti ostvare svoje potencijale, i da u narednim godinama i decenijama s ponosom gledamo kako naš Ulcinj doživljava procvat”, objavio je Bečić na Twitter-u.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com