BEOGRAĐANIN I NIKŠIĆANIN UHAPŠENI ZBOG UBISTVA U BELVILU: Novi detalji istrage, traga se za trećim licem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada lišili su slobode I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, dok se za još jednim licem intenzivno traga, navodi se u saopštenju MUP-a.

FOTO: PRINTSCREEN/ MUP SRBIJE

Uhapšena lica se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselju „Belvil“, kada je ubijen Bojan Mirković (1986).

FOTO: PRINTSCREEN/ MUP SRBIJE

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica. Njima je određena mjera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

FOTO: PRINTSCREEN/ MUP SRBIJE

„U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković . Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvjetljavanju i ovog ubistva.

FOTO: PRINTSCREEN/ MUP SRBIJE

Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspješnom radu“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button