BUDVANSKA URA DEMOKRATAMA: Jedini koji se razumije u namještanje tendera je Krapović - Volim Podgoricu

BUDVANSKA URA DEMOKRATAMA: Jedini koji se razumije u namještanje tendera je Krapović

,,Jedini ko zna kako se “namješta” i za čijeg predsjedavanja Opštinom Budva je Pizana “namještanjem” tendera zamalo došla u ruke njegovog kuma je gospodin Krapović, a što je u Budvi javna tajna. Na sreću po građane Budve namjera je osujećena, a tender stopiran i nije nikad do kraja realizovan. Istine radi, između ostalih, to je spriječio i jedan od tadašnjih odbornika Demokrata koji živi blizu Pizane. Sad čudi napad na URA i svrstavanje nje sa političkim subjektom sa kojim su upravo Demokrate prvo formirale vlast u Budvi 2020. godine sa uslovom da URA ne participira u istoj kako bi prigrabili što više fotelja, a od Budve napravile primitivnu opštinu koja je sa njihovim kadrovskim riješenjima, uz nekoliko izuzetaka, dotakla dno”, odgovorili su iz budvanskog odbora Građanskog pokreta URA Demokratama u Budvi.

Iz budvanske URE još su podsjetili na načelnika komunalne inspekcije i policije, i ujedno desne ruke tadašnjeg predsjednika Krapovića. ,,O njegovom “radu” će posvjedočiti građani, a posebno oni građani koji su vlasnici deponija. Nadamo se da će i to doći pod lupu institucija i nadležnih organa koji će sve to istražiti. Pošto je očigledno u Budvi da “demokrate” (pod znacima navoda, jer su samo deklarativo demokrate, a suštinski radikali) više nemaju kapacitet da sačuvaju ni ljude unutar odbora i da gotovo ne postoji politički subjekt sa kim mogu da budu u koaliciji, te da više ne mogu varati građane sa “izjavom časti” da neće sa DPS om, nek budu jednom iskreni i prije izbora daju podršku DPS-u i njegovim satelitima”.

,,Što se tiče Pizane, dok god URA bude u mogućnosti da odlučujemo ona će pripadati građanima Budve i Crne Gore! Može Budva, Može Crna Gora”, zaključuju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com