Carević donirao DVIJE plate studentima

Predsjednik Opštine Budva, Marko Bato Carević, po svojoj ustaljenoj praksi, koju je uspostavio za vrijeme svog mandata tokom prethodne dvije godine i danas je donirao svoju zaradu. Studenti Petra Čelebić i Nikola Ćosović, danas su bili gosti u kabinetu predjsednika Carevića gdje su im uručene dvije mjesečne zarade prvog čovjeka Budve, piše RTV Budva.

Predsjednik Carević je istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je u situaciji da pomogne mladim ljudima.

“Izabrao sam Petru, koja je lučonoša i smatram da je treba pomoći, ne samo nju već sve lučonoše, ali ovoga puta je ona ta koja će dobiti moje mjesečno primanje. To je samo start koji će joj nadam se olakšati studiranje. Ona živi sa majkom i sestrom i zaista sam srećan da mogu da dopinesem”, kazao je Carević.

Druga mjesečna zarada predsjednika Opštine Budva otišla je u ruke Nikole Ćosovića.

“On je momak koji živi sa bolesnom majkom i znam da imaju probleme, ja sam mu u ranijem obraćanju, još prije pola godine obećao pomoć i eto opredijelio sam moje dvije plate za ove mlade ljude, a nadam se da će im biti ukazana i pomoć šire zajednice jer je humanost nešto to nam je svima prijeko potrebno”, poručio je on.

Predsjednik Carević je izrazio svoju iskrenu želju da ovi mladi ljudi nastave dalje sa puno uspjeha i elana za borbu kako za sebe tako sjutra i za svoje porodice.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button