CETINJE: Dvije osobe će krivično odgovarati zbog lažiranja saobraćajne nezgode - Volim Podgoricu

CETINJE: Dvije osobe će krivično odgovarati zbog lažiranja saobraćajne nezgode

Službenici cetinjske policije uhapsili su B.M (31), a protiv S.R. (51) podnijeli krivićnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

“Naime, policiju je 13. januara B.M. obavijestio da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Carev laz – Rijeka Crnojevića, u kojoj je takođe učestvovao i S.R iz Podgorice”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon preduzetih operativnih i drugih mjera i radnji, policijski službenici su došli do saznanja da se ova saobraćajna nezgoda nije dogodila u vrijeme i na mjestu koje je B.M. naveo u prijavi.

“B.M. je tako doveo u zabludu policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti Cetinje koji su sačinili zapisnik koji su trebali ovjeriti službenim pečatom”, kazali su iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji se izjasnio da se u radnjama B.M. i S.R. stiču elementi krivičnog djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, te je B.M. uhapšen, dok je protiv S.R. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com