PUCNJAVA PREKINULA SKUPŠTINU U BARU: Poslanica držala govor, a njena reakcija kad je začula hice postala hit (VIDEO) - Volim Podgoricu

PUCNJAVA PREKINULA SKUPŠTINU U BARU: Poslanica držala govor, a njena reakcija kad je začula hice postala hit (VIDEO)

Snimak nastao u Crnoj Gori danas u toku dana, postao je viralni hit na društvenim mrežama, a sve to zahvaljujući okolnostima i reklo bi se, savršeno usklađenim tajmingom.

Više hitaca ispaljeno ispred zgrade Opštine Bar

BAR: Dvije osobe privedene, sumnja se da su šenlučili ispred zgrade opštine

U trenutku dok je jedna od članova skupštine opštine Bar govorila na biniizvan zgrade začuli su se pucnji, koji su na kratko prekinuli njeno izlaganje. Međutim, kako se brzo pribrala, zbog načina na koji je nastavila da govori za binom, političarka iz Crne Gore je postala hit na društvenim mrežama.

“Ja mislim da ćete zaista daleko dogurati… Evo, ovaj, imamo i neko izgleda pucanje i slavlje u blizini”, rekla je ona zbunjeno tokom izlaganja.

Pucano iz gasnog pištolja

U tom trenutku niko nije znao o čemu se radi, a onda su se oglasili i crnogorski mediji. Naime, kako se ispostavilo, pucnjevi su odjeknuli ispred same ustanove i to od strane veselih svatova.

Kako “Radio Bar” i “Bar Info” saznaju iz policije, do pucnjave je došlo ispred kancelarije matičara, zbog vjenčanja.

Riječ je pucnjavi iz startnog pištolja koji je bezopasan. Tokom pucnjave, niko nije povrijeđen, a na licu mjesta su inspektori i forenzika.

(Radio Bar)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com