Cetinje: Procesuirano više osoba zbog narkotika

Cetinjska policija je, procesuirala više osoba zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zlupotrebe narkotika. 

Zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zlopotrebe droga cetinjska policija je lišila slobode K.M. (22) iz Herceg Novog. Njega je policija zaustavila dok je upravljao vozilom a pregledom K.M. i vozila pronađena je manja količina marihuane. 

Takođe, zbog istog prekršaja lišen je slobode i V.J. Kod njega je prilikom kontrole pronađen zamotuljak sa marihuanom. 

Cetinjska policija je kontrolisala i vozilo kojim je upravljao N.M. (25) iz Republike Srbije a u kojem se nalazio M.G. (31) iz Švajcarske. U vozilu je pronađena manja količina marihuane a kod M.G. je pronađen kokain. M.G. je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zlupotrebe opojnih droga. Kontrolisana lica nisu imala uredno prijavljen boravak na teritoriji Crne Gore te im je inspektor granične policije izrekao nalog za uplatu novčane kazne shodno Zakonu o strancima. 

Kontrolom vozila kojim je upravljao D.V. (23) policija je pronašla sedam pvc pakovanja sa sadržajem kokaina i tri tablete sa liste opijata. On je lišen slobode zbog prekršaja Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga. 

Policijski službenici su kontrolisali D.G. (23) i pregledom lica pronašli marihuanu. D.G. je lišen slobode po prekršaju. 

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com