DA LI SE NOVAK “TAJNO” VAKCINISAO? Švajcarci imaju ovu teoriju i “dokaz” (FOTO)

Velika fama digla se u teniskom svijetu nakon što je premijer australijske države Viktorija, Danijel Endruz objavio da će svi teniseri koji budu željeli da igraju na Australijan openu u Melburnu morati da se vakcinišu.

Naravno, odmah se poteglo pitanje Novaka Đokovića i njegovog vakcinalnog statusa, pošto je Novak na početku izbijanja epidemije, u vrijeme najstrožeg karantina izrazio bojazan za to ukoliko teniserima bude nametnuto da se vakcinišu prije nego što se nastavi sezona.

Nešto kasnije Đoković je i preležao korona virus, kojim se zarazio na Adrija Turu, koji je on organizovao, a to je bio povod za nove napade zapadnih medija.

Pokušali su mediji u još nekoliko navrata da udare na Novaka na nekim kasnijim turnirima, ali je on zaustavljao svaku dalju temu o vakcinaciji i istakao da je to njegovo lično pravo i da o tome ne želi javno da se izjašnjava.

Tim povodom jedan švajcarski lokalni list, Argauer Cajtung, napravio je novu teoriju oko Đokovića. U tekstu koji je naslovljen “Da li je bivši anti-vakser davno vakcinisan?”, oni iznose razmišljanje da je Đoković možda već tajno vakcinisan.

Kao argument za ovu teoriju, list navodi da je Novak ljetos tokom US Opena bio na ljetnjem festivalu koji je održan u njujorškom Central parku, gdje navode da su bili dozviljeni samo vakcinisani ljudi, a navode da je teško očekivati da je Novak dobio dodatnu propusnicu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com