DA LI ZNATE: Kakvu energiju privlačite? - Volim Podgoricu

DA LI ZNATE: Kakvu energiju privlačite?

“Jeste li svjesni kakvu energiju privlačite? Svi mi neprestano stvaramo energetski tok svojim mislima, svejedno je li to osviješćeno ili nije”, kaže Jennifer Cleveland, učiteljica joge, edukatorka kojoj je strast oduvijek bila otkrivanje svjetlosti u drugima.

Tako, upozorava Jennifer, strah može biti veliki izvor negativne energije u našim životima ako nismo voljni da osvijestimo kada mu se prepuštamo.

Iskreno odgovorite na ovih nekoliko pitanja kako biste uvidjeli kakvu energiju privlačite, stvarate li u svom životu dovoljno prostora za dotok pozitivne energije, odnosno gdje možete eliminisati stres kako biste dopustili cirkulisanje pozitivnih misli.

Meditirate li nakon buđenja?

Kad se dan započinje kratkom meditacijom ili molitvom, omogućuje da se usmjerite na ono na čemu smo zahvalni, određivanje namjera i jednostavno prisutnost – temelji za pozitivnu vibraciju tokom cijeloga dana.

Imate li potrebu za kontrolom?

Odupiranje prirodnom toku stvari izaziva velik stres koji može stvoriti negativnu energiju u životu. Što se prije pomirite s tim da ne možete sve imati pod kontrolom, to ćete prije biti mirni i dopustiti nesmetan tok pozitivnih misli.

Odmarate li dovoljno?

Zbog savremene glorifikacije (pre)zaposlenosti, može se činiti kako je gotovo nemoguće naći ravnotežu između nje i vremena za odmor. Zato u raspored obavezno treba uključiti vrijeme za odmor i opuštanje, što je moćno sredstvo za iscjeljenje i detoksikaciju tijela, kao i sticanje uvida u svoje misli, kreativnost i srce.

Volite li i prihvatate sebe upravo ovakve kakvi ste sada?

Način na koji osjećamo sebe i govorimo o sebi privlači jednako takvu energiju koju ćemo dobiti od drugih.

(Sensaklub.hr)

2 komentara

  1. I am curious to find out what blog system you happen to be working with? I’m experiencing some minor security issues with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any suggestions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com