Demokrate: Premijer i sam kazao da među političarima ima eksperata, sa osnaženom Vladom u nove pobjede

Saglasni sa predsjednikom Vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem, imajući u vidu da među političarima ima vrhunskih eksperata. I sam je jednom prilikom izjavio da je Momo Koprivica jedan od najboljih eksperata u svojoj oblasti”, saopštile su Demokrate nakon reagovanja premijera.

Dodaju da je Vlada i sada ekspertsko-politička.

“Radujemo se sto smo obezbijedili da ova Vlada opstane, a ne da ista bude srušena.Sa kolegama iz parlamentarne većine, aktuelnim premijerom, Sporazumom o spoljno-političkoj orjentacijiCrne Gore i osnaženom Vladom u nove pobjede”, naveo je Danilo Šaranović iz Demokrata.

loading...

1 komentar

  1. Neda Dritko, teski antisrbin, da sr ista menja pocenu pada vlade. A pizda yKrivokapic nema nista svoje ja, vec sa jim Drigko igra kako se njemu hoce. Temeljni ugovor je Dritko osporio da se potpise i od xtrane vlade donese. Kako je Dritko odetljiv kad mu psuju neprimereno muslimansku …… a duboko zadire u pravoslavi sektor gde mu mesto nije. kad sve saberes od ovog dzkele antisrpske treba se oslobodit vanrednim izborima. nema druge. da vise nikoga dzkac, antistpski, ikoga ne ucenjuje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com