DEMOKRATE: “Samo DF-u i DPS-u odgovaraju izbori”

Ponosni na herojsku prošlost Crne Gore, čija se snaga i odvažnost ovaplotila kroz sjajnu pobjedu naroda 30. avgusta, nećemo vaspitavati generacije da budu političari kao što je to Mandić, koji zajedno sa beogradskom ekipom na čijem je čelu Milov drug i najbolji poslovni partner pokušava vratiti DPS na vlast, kazali su danas iz Demokratske Crne Gore.

Iz Demokrata kažu da samo DF-u i DPS-u odgovaraju izbori, a to što ne odgovaraju narodu Crne Gore, to nikom ništa. Jer zna Mandić da je ovaj narod prvi put u novijoj istoriji dobio priliku da se trsi zla koje ga već decenijama davi i guši. Zna on odlično da se zadobijena prilika da napravimo normalno društvo jednakih neće upropastiti sama od sebe, pa je sa saradnicima i patronima svim raspoloživim sredstvima upro da je uništi. Mandić i njegov šef iz Beograda ne daju da se Crna Gora rastane sa trodecenijskom diktaturom DPS-a, već na sve načine pokušavaju iskompromitovati predstavnike aktuelne vlasti, kako bi što prije raspisali izbore i omogućili povratak DPS na vlast.

“Na njegovu žalost, neće mu uspjeti. Jer njegova družina je na frekvenciji poraza, retrogardna, od vremena pregažena, dokazano i svakom znano neiskrena. Njegova družina su Milo Đukanović, Svetozar Marović i njegov tajkun Gugi Savić, ali i beogradski šef, koji daje uputstva i logistiku Mandiću za najveću prevaru građana u istoriji ove zemlje: kako da DPS vrati na vlast”, dodaju Demokrate.

“Zato, sve što Mandić izgovori ide samo na korist DPS-u, dok sve što radi, radi na korist isključivo samom sebi.  Dokaz za to jeste da mu “predstava” u Sava centru u Beogradu, kojoj je pionirski nasmijan aplaudirao iz petog reda ne smeta, dok mu domaća, u Muzičkom centru u Podgorici veoma smeta. Toliko o principima Andrije Mandića. Svakom jasno i svakom vidljivo”, zaključeno je u saopštenju Demokrata.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com