DJETETU DALA PIŠTOLJ KOJI NIJE PROVJERILA: Ovo su detalji o djevojci koja je Boldvinu spremila kobno oružije

Stravična tragedija je šokirala i potresla Holivud, ali i čitav svijet. Glumac Alek Boldvin na snimanju filma je usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu pucavši navodno iz filmskog pištolja.

HOROR NA SNIMANJU HOLIVUDSKOG FILMA: Čuveni glumac ubio ženu i ranio režisera

U javnost su isplivali brojni detalji strašne nesreće, a izvori su sada za strane medije naveli da je djevojka koja je zadužena za oružje na setu ranije dala pištolj djetetu glumcu (11), a da ga prethodno nije provjerila.

Oni su, takođe, dodali da je oružarka viđena kako puni pištolj na “nesiguran način” i okarakterisali je kao “zelenu i neiskusnu”, piše “Dejlimejl”.

“Bila je malo nemarna sa oružjem, mahala je s vremena na vrijeme”, naveli su.

Drugi izvori istakli su da krivicu snosi i pomoćnik direktora koji nije provjerio oružje prije nego što je predato Aleku Boldvinu na korišćenje za potrebe snimanja.

Boldvin je odmah nakon nesreće pitao kako su mogli da mu daju vatreno oružje napunjeno pravim mecima.

“Sve ove godine nikada mi nisu dali napunjen pištolj sa pravim mecima”, vikao je glumac, koji je nakon incidenta bio u potpunom šoku i nije znao koliko su snimateljka i reditelj teško povrijeđeni, objasnio je svjedok sa lica mjesta.

Podsjetimo, snimateljka Halina Hačins (42) nažalost je preminula zbog prostrijelne rane, a reditelj Džoel Suza je nekoliko sati zadržan u bolnici i pušten na kućni oporavak.

Svjedoci s lica mjesta rekli su da Alek Boldvin nije mogao da se smiri od šoka zbog tragedije, a nekoliko sati kasnije prvi put se oglasio na Tviteru.

“Ne postoje riječi koje bi opisale moj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je oduzela život Halini Hačins, supruzi, majci i našoj duboko poštovanoj koleginici. U potpunosti sarađujem sa policijskom istragom kako bi bilo otkriveno kako je došlo do tragedije”, poručio je Boldvin.

Ovo je ubijena snimateljka, koja je samo dva dana prije smrti na Instagramu objavila da uživa na setu vesterna “Rast”.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com