ĐURĐEVIĆ: Podnijeću ostavku ako se dokaže i jedna tvrdnja onih koji traže moju smjenu

Načelnik pljevaljske policije Haris Đurđević kazao je da će se dati ostavku, ako se dokaže i jedan odsto tvrdnji građana i političkih partija koji su ga označili da je kao DPS kadar maltretirao učesnike prošlogodišnjih litija.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sa porukama u kojima se tvrdi da je Đurđević rekao da bi litije riješio likvidacijom.

“Sa potpunom indignacijom odbacujem sve optužbe koje mi se stavljaju na teret. Pozivam sve učesnike okupljanja koja su bila u pethodna tri dana kao i predsjednike političkih partija da prezentuju nadležnim državnim organima sve dokaze koje imaju protiv mene, a Unutrašnju kontrolu, Savjet za kontrolu rada policije i nadležno tužilaštvo da provjere sve navode okupljenih lica koja mi spočitavaju razna krivična djela, prekršaje…”, rekao je Đurđević za RTV Pljevlja. 

Đurđević je kazao da ukoliko se jedan odsto njihovih tvrdnji pokaže kao tačan, “nikakav problem neće biti moja ostavka”.

“Malo mi je simptomatično da niko više od 12 mjeseci od protesnih šetnjih, odnosno litija, nije pomenuo moje ime u smislu da je imao zamjerki na moj rad, a kamoli da me je u tom periodu dovodio u vezi sa izvršenjem nekih krivičnih djela na štetu nekih ljudi koji su po mom shvatanju i ubjeđenju imala pravo da na taj način izraze mišljenje, odnosno negodovonje zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti”, rekao je Đurđević.

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button