VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Nastaviću još jače da se borim za pravednu Crnu Goru

Na tekst Emila Labudovića koji je objavljen na portalu IN4s u kojem poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković Labudović naziva alapačom i saopštava druge uvrede na njen račun, reagovala je poslanica SDP-a. Kazala je da je takvi tekstovi neće pokolebati u namjeri da nastavi da se bori za građansku i pravednu Crnu Goru.

Ističe da reaguje prije svega zbog drugih žena koje doživljavaju fizička i psihička zlostavljanja od mizoginih muškaraca.

“Kod tvorca ovog sramnog i malicioznog teksta vidim i drugu, političku i nacionalnu konotaciju, ali bih se zaista i zabrinula da neko ko je bio bivši ratnohuškač kaže nešto lijepo o meni to bi za mene već bila briga. Želim svima da se zahvalim na podršci koju sam dobila, a ostalima šaljem poruku da ću nastaviti još jače, još energičnije svim svojim bićem da se borim za pravednu Crnu Goru i očuvanje građanske, mulitetničke, evropske Crne Gore na temeljima antifašizma. I da me niko, a naročito jedno pisakaralo, ratno huškalo, neće zaustaviti u tome, ni on ni slični njemu”, poručila je Vuksanović Stanković.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button