DOBRA ZARADA ZA “KRVOŽEDNE”: Njujork nudi do 170.000 dolara ISTREBLJIVAČU pacova - Volim Podgoricu

DOBRA ZARADA ZA “KRVOŽEDNE”: Njujork nudi do 170.000 dolara ISTREBLJIVAČU pacova

Pacovi u Njujorku uskoro bi mogli da se suoče s novim neprijateljem, ukoliko tim gradonačelnika Erika Adamsa pronađe pravu osobu koja će voditi bitku protiv ovih glodara, prenosi N1.

Adamsova kancelarija je nedavno objavila oglas za novog „direktora za ublažavanje uticaja glodara“ ili onoga što mnogi nazivaju „carem pacova“.

Traži se „pomalo krvožedna“ osoba koja se ne protivi „velikom klanju“ koja će biti u potrazi za ozloglašenim stvorenjima koja predstavljaju sve veći problem u „Velikoj jabuci“.

Ko god da vodi bitku Njujorka protiv „pravog neprijatelja“, mogao bi da zaradi između 120.000 i 170.000 dolara, navodi se u oglasu.

“Da li imate ono što je potrebno da učinite nemoguće?”, jedno je od pitanja u oglasu.

U opisu radnog mjesta se navodi da je to „posao 24/7 koji zahtjeva izdržljivost i umijeće“, a da idealni kandidat treba da posjeduje „odvratan stav i smisao za humor“.

Prema zvaničnim podacima, u cijelom Njujorku se poslednjih godina prijavljuje sve više pacova, i to 71 odsto više nego 2020. godine.

“Uprkos njihovoj uspješnoj strategiji javnog angažmana i drskom prisustvu na društvenim mrežama, pacovi nisu naši prijatelji – oni su neprijatelji koje moraju pobijediti udružene snage naše gradske vlasti”, navodi se u oglasu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com