Dodik o novim sankcijama SAD: Spakovani propagandni trikovi, Amerikanci nemaju nikakve dokaze - Volim Podgoricu

Dodik o novim sankcijama SAD: Spakovani propagandni trikovi, Amerikanci nemaju nikakve dokaze

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik komentarišući nove američke sankcije kaže da mu je jasno da se radi o nizu neistina koje su tamo iznijeli, a koje će koristiti BN i opozicija da bi mogli da lažu u javnosti.

“Spakovani propagandni trikovi koji treba da asociraju na mafiju, mrežu, sistem finansiranja. ‘Vjerovatno se prebacuje novac putem tih kanala‘. To Amerikanci govore kada nemaju nikakve dokaze. To govori da lažu” rekao je Dodik.

On je poručio da je iznenađen površnošću i lažima, a sve je tako napisano da bi BN i opozicija mogli da lažu u javnosti. Dodik kaže i da su oni vjerovatno i dali te kvalifikacije:
“Znamo da opozicijom upravlja BN. Da njih nema, ne bi bilo ni opozicije.Zamislite da američki ambasador u Sarajevu štiti srpski narod. Muslimani se smiju, njima je lijepo. Ne bi želio da budem bukvalan, ali ko se zadnji smije, najljepše se smije. To nije način na koji BiH može da se gradi” rekao je Dodik.
Tvrdi da Amerika želi od Milorada Dodika i njegove porodice da  napravi nešto koruptivno.
“Da mogu da nađu nešto, mislite li da me ne bi proganjali za korupciju? Ne bi izmislili onog Šmita da nametne zakon. Četiri puta u prethodnih sedam godina vršili su finansijsku obradu svih mojih članova porodice. Nikada nisu izašli javno s tim. Neka izađu, pa da vidimo. Usput, Bajdenov sin zaglavio u zatvoru zbog droge i oružja i to je fer. Možda bi mi onda trebali uvesti sankcije Bajdenu”, rekao je Dodik.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com