Donacija kompanije Meridianbet i Vaterpolo plivačkog saveza otišla u dječiji dom!

Kao što i sami znate situacija u cijelom svijetu je veoma teška, jedan od najvećih razloga tome jeste i trenutna pandemija korona virusa sa kojom se svi bore već duži period vremena. U ovim trenucima pomoć je sigurno svima dobrodošla, a kompanija Meridian ne prestaje sa donacijama onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovaj put donacija ove kompanije i Vaterpolo saveza išla je dječijem domu Mladost koji se nalazi u Bijeloj, pomoć im je bila neophodna posebno u ovako teškoj situaciji, pa je ova kompanija odlučila da im donira stvari koje su im potrebne za opremanje osam kuhinja: indukcione ploče, servise i escajg za ručavanje kao i frižider.

Ispred vaterpolista su bili Drasko Brguljan i Aleksandar Ivovic Leka, pa su djeca u domu od Vaterpolo saveza dobili sveske, olovke, blokove i cjelokupan školski pribor.

Kompanija Meridian i Vaterpolo savez su htjeli na neki način da olakšaju život djeci koja se nalaze u ovom dječijem domu, pa se nadaju da će im pored potrebnih stvari koje su donirane za opremanje kuhinje, cjelokupan školski pribor izmamiti osmjeh na lice tokom praznika, kao i pomoći u daljem nastavku učenja.

Donaciju je primila direktorica ustanove, koja je u ime cijelog doma veoma zahvalna na svakoj dosadašnjoj donaciji.

Osim toga ovo je samo jedna u nizu donacija kompanije Meridian, kako nam prenose nemaju namjeru da prestanu ni u sledećem periodu, i da će nastaviti da doniraju pomoć onima kojima je najviše potrebna.

Kako saznajemo vaterpolisti su se odmah odazvali pozivu da pruže pomoć, zadovoljstvo je veliko kad možete učiniti da pomognete nekom, posebno kad su u pitanju djeca.

Vjerujemo da je ovo samo jedna od donacija kad su u pitanju kompanija Meridian i Vaterpolo savez, jer od prije par mjeseci oni su sklopili saradnju.

Kompanija Meridianbet je postala sponzor Vaterpolo plivačkog saveza, a saradnja je dogovorena do kraja naredne godine

loading...

18 komentara

  1. Sta god da urade tj kome god da pomognu ostave me bez teksta. Ove donacije nisu mala stvar i sto je najvaznije u njihovom slucaju su ceste. Ne stede,idu srcem. Bravo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button