DPS: Krivokapićeve kćerke se pridružile zloupotrebi državnih resursa u predizborne svrhe u Mojkovcu

Kampanja u Mojkovcu protiče u znaku učestalih zloupotreba državnih resursa u predizborne svrhe,saopšteno je iz Opštinskog odbora Demorkatske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

“Na mojkovačkim ulicama sve je češće uočljivo prisustvo automobila sa državnim registarskim oznakama, što jasno ukazuje da vlasti ni najmanje ne mare za preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na kritike funkcionerskih posjeta i generalno funkcionerske kampanje”, navedeno je u saopštenju.

Nažalost, kako su istakli,  ni tu nije kraj “jeftinim igricama koje utiču na izbornu volju” građana.

“Naime, kćerke premijera Zdravka Krivokapića prilično su aktivne na terenu, gdje agituju za koaliciju iza koje kao zvanično ne stoji Krivokapić, ali čija je on personifikacija na političkoj sceni. Skandalozno je da premijerove kćerke, za ovu predizbornu aktivnost, koriste službeno vozilo iz pratnje predsjednika Vlade, što jasno ukazuje na to da se kampanja “Ne damo Mojkovac” sprovodi o trošku građana Crne Gore”, dodaje se u saopštenju.

Uz sve primjere protivzakonitog trošenja novca građana, prema njihovim riječima,  postavlja se pitanje krajnje “nedemokratske atmosfere” u kojoj se ovi izbori održavaju, imajući u vidu svakodnevno “vršenje pritiska” na birače u Mojkovcu.

“Zato moramo sačuvati Mojkovac i zato se Mojkovac mora oduprijeti, onako kako je to činio prethodnih 12 godina”, zaključuje se u saopštenju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com