DPS NIKŠIĆ: Kovačeviću, ne budi dovijeka kukavica, stani jednom u životu iza onoga što si rekao - Volim Podgoricu

DPS NIKŠIĆ: Kovačeviću, ne budi dovijeka kukavica, stani jednom u životu iza onoga što si rekao

Kako to obično i biva, iznalazeći bijedna opravdanja, u koja niko normalan ne vjeruje, Kovačević, svjestan da se sam uvalio u nevolju, ponovo bježi od izrečenog, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

“Tako sad na tako jadan način crnogorskoj javnosti pokušava da objasni kako u njegovim riječima “ako neko neće da budemo braća i ako hoće više da liče na Turke, onda ćemo u budućnosti bogami sa njima kao prema Turcima postupati”, nema poziva na obračun sa onima koji ne pripadaju njegovom nacionalnom i ideološkom krugu. Hoće uzaludno isprepadani Marko građankama i građanima da pojasni da treba više da vjeruju njemu negoli sopstvenim ušima i očima”, naveli su iz nikšićkog DPS-a u reagovanju.

Mnogo je puta Marko Kovačević, prema njihovim riječima, pokazao da mu “smetaju oni koji nijesu kao on i njemu slični”.

“Profilisao se sada, za svoju fotelju uplašeni, Marko Kovačević kao raspirivač mržnje i netrepeljivosti, stvarajući biografiju dokazanog fašiste, tako da niko nikad i niđe na svijetu, a kamoli u Nikšiću, ne može povjerovati u njegovu licemjernu i manipulatorsku priču o pomirenju”, dodaju iz DPS Nikšić.

Dakle, kako su konstatovali, niko više ne može biti iznenađen time što i ovog puta pokušava da kroz, kako kažu, “očite manipulacije i laži opere sebe i svoju stranku od sramotne besjede koja je izašla iz njegovih usta”.

“N’o to samo još jednom potvrđuje činjenicu da je Kovačević jedna obična kukavica koja nikada neće stati iza svojih riječi. Zaključno, ostaje da vidimo da li će Demokrate stati iza riječi predsjednika Skupštine opštine Nikšić Nemanje Vukovića, koji dolazi iz njihovih redova i da li će dizanjem ruke za izglasavanje nepovjerenja Kovačeviću, sa riječi preći na djela”, zaključuju iz DPS Nikšić.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com