DPS Prijestonice: Mrvaljević prešao put od protivnika partijskih zapošljavanja do sopstvenog uhljebljenja na direktorsko mjesto

Vlada Crne Gore je nastavila sa nezakonitim smjenjivanjima i zapošljavanjima po “dubini i širini”. Za najnoviji primjer partijskog zapošljavanja istaknuto je da je: “ekspert sa dugogodišnjim radnim opusom koji je stekao enormno pravničko iskustvo”, saopšteno je iz DPS-a Prijestonice. Oni su reagovali na imenovanje Danila Mrvaljevića iz Demokrata za vršioca dužnosti direktora Državnog arhiva Crne Gore.

“Poput njegovog predsjednika Bečića koji je istakao da ih fotelje ne zanimaju, i novi direktor Državnog arhiva, lokalni vođa Demokrata Danilo Mrvaljević, bio je dugogodišnji protivnik partijskog zapošljavanja. Ali poslije tog i sličnog dugogodišnjeg papagajskog ponavljanja kao i stava da je vlast koju je činio DPS partijski zapošljavala, konačno sjede u fotelju, ni manje ni više – direktora jedne od najznačajnijih nacionalnih ustanova kulture”, navode u saopštenju.

Osvježilo, nema što, poručuju iz DPS-a.

“Nego, vjerovatno ga je za to mjesto, kako je navedeno, preporučilo “enormno pravničko iskustvo”. Međutim, građanima Cetinja je i ovog puta sve jasno, a to će i pokazati 5. decembra. Znaju oni dobro da li je Mrvaljeviću za partijsko uhljebljenje preporuka bila njegovo “enormno pravničko iskustvo”, ili pak podrška ustoličenju mitropolita Srpske crkve i upotrebe sile prema njima”, zaključuju iz DPS-a.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com