DRAGAŠ: Podnijeću ostavke na sve funkcije u PES ako se bude pravila postizborna koalicija sa URA-om - Volim Podgoricu

DRAGAŠ: Podnijeću ostavke na sve funkcije u PES ako se bude pravila postizborna koalicija sa URA-om

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad Tihomir Dragaš, poručio je da će podnijeti ostavke na sve funkcije u PES ukoliko se bude pravila postizborna koalicija sa URA-om.

Podsjetimo, prethodnih dana pojavila se informacija o navodnoj povezanosti uhapšenog južnokorejskog kralja kriptovaluta Hjeong Do Kvona i lidera PES-a Spajića. Zbog toga je premijer  Dritan Abazović sazvao ranije danas vanrednu sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost, nakon koje je saopštio da su u lap-topu koji je oduzet južnokorejskom državljaninu prilikom hapšenja u Podgorici dokazi o navodnom zajedničkom poslovanju lidera Pokreta “Evropa sad” Milojka Spajića i “kralja kripto valuta”.

“Sa URA-om nakon ovoga da pravimo vladu!? Ukoliko Dritan i ekipa nemaju obraza mi imamo. Ja ću podnijeti ostavke na sve funkcije u PES ukoliko se bude pravila postizborna koalicija sa URA-om”, objavio je Dragaš u prepisci na Tviteru sa korisnicima te drušvene mreže.

Dragaš navodi da to što “Dritan radi i hvatanje za slamku da ostane još koji dan duže u fotelji se gledalo nije”.

“Razlika između nas i Demokrata je što posle ovoga mi nećemo praviti nikakav dogovor sa Dritanom, pa neka se dogovara sa DPS-om kao nekad”, objavio je Dragaš na Tviteru.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com