DRAMA U BEOGRADU: Gorio autobus, fudbaleri Zvezde iskakali iz vozila - Volim Podgoricu

DRAMA U BEOGRADU: Gorio autobus, fudbaleri Zvezde iskakali iz vozila

Autobus fudbalera Crvene zvezde od stadiona “Rajko Mitić” do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se sinoć kod Autokomande. Svi iz autobusa su bezbjedno izašli, a potvrđeno je da nema povrijeđenih.

Tako je prekinuto slavlje novog šampiona Srbije. Policija je sve rastjerala, igrači su skakali sa autobusa. Spašeno je petoro, šestoro male djece koja su bila blizu dešavanja.

Poslije horor scena u centru Beograda “delije” su odlučile da nastave slavlje na Kalemegdanu, prije nekoliko dana su na saborce apelovali da dođe u što većem broju, a tokom puta su im aplaudirale pristalice Žalgirisa, koje su tu zbog fajnal fora Evrolige u Beogradu.

Troje vatrogasnih kola gasilo je Zvezdino vozilo, a u otvorenom turističkom autobusu u kojem su bili, tokom puta fudbaleri su sve vrijeme držali upaljene baklje.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona “Rajko Mitić”, poslije utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i praćeni sa više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pjesmom “titulu da slavimo”, a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cijele rute su se palile baklje, što među navijačima, što među fudbalerima.

Proslava je trebalo da bude nastavljena i kod Hrama Svetog Save, a da se zatim povorka navijača uputi ka Kalemegdanu i spomeniku Pobjednik.

Crvena zvezda je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa.

Crveno-bijeli su u subotu primili pehare i potom pobedili Voždovac sa 5:1, poslije čega je priređen veliki vatromet na stadionu “Rajko Mitić”.

b92

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com