Pogledajte snimke iz službenog vozila Generalnog sekretarijata Vlade

Na putu Podgorica – Nikšić danas je došlo do incidenta u kojem su lakše povrijeđene dvije osobe, nakon što je grupa građana opkolila službeno vozilo Generalnog sekretarijata Vlade, kojim je upravljao službenik Uprave policije, i pokušala da spriječi njegov prolazak, sjedajući na haubu automobila.

Premijer Zdravko Krivokapić objavio je snimak iz službenog vozila, u kojem je bila i njegova kćerka, koja je štićeno lice, zabilježen u trenutku kada službeni automobil probija blokadu.

Na snimku se čuje ženski glas, vjerovatno Krivokapićeva ćerka, kako govori “Sergeja zovite!”, a nakon toga je snimak mutiran odnosno uklonjen je zvuk. 

Premijer se danas drugI put putem TVitera obratio predsjedniku Milu Đukanoviću.

On je ranije povodom protesta građana zbog najave Vlade da usvoji odluku o lakšem sticanju crnogorskog državljanstva optužio Đukanovića da stoji iza toga.

U više gradova održana su okupljanja u znak protesta zbog te odluke, a na Bogetićim se desio incident kada je službeno vozilo Vlade u kome je bila ćerka premijera Krivokapića uletjelo u grupu okupljenih građana, i tada su povrijeđene dvije osobe.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button