Tuča u Skupštini: Kaluđerović protiv Stanišića!

Tokom rasprave o slanju crnogorskih vojnika u misiju u Avganistanu, Stanišić je Kaluđerovića nazvao splačinom nakon čega se ovaj zaletio na njega

U Skupštini Crne Gore noćas je došlo do manjeg fizičkog obračuna između poslanika Socijalističke narodne partije Velizara Kaluđerovića i poslanika Demokratske partije socijalista Obrada Miša Stanišića nakon što je poslanik DPS-a uvrijedio kolegu iz opozicije.

Tokom rasprave o slanju crnogorskih vojnika u misiju u Avganistanu, Stanišić je Kaluđerovića nazvao splačinom nakon čega se ovaj zaletio na njega. Iako su ih kolege brzo razdvojile, poslanici su nastaviti raspravu u holu skupštine kada je na kratjko došlo i do fizičkog obračuna.

Do čarki poslanika došlo je nakon što je poslanik DF Predrag Bulatović ocjenio da je odluku o smjeni direktora ANB Bora Vučinića donio uži krug ljudi u DPS-u i pitao predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića zbog čega nije održana sjednica Savjeta za bezbijedost i odbranu.

Kaluđerović mu je na to dobacio: “Potpuno si u pravu Peđa”, što je ponovila i poslanica Pozitivne Azra Jasavić. 

Stanišić mu je na to dobacio “da sjedi na dvije stolice” i “vas ste dvojca ista ekipa”, aludirajući na Bulatovića.

Kada mu je Kaluđerović kazao da prestane da dobacuje, Stanišić ga je u nekoliko navrata nazvao splačinom pozivajući ga: “Ustani splačino jedna”.

Kaluđerović se nakon toga zaletio na kolegu, a teži incident spriječili su ostali poslanici koji su ih razdvojili.

Do koškanja je došlo i u holu Skupštine, ali su kolege iz opozicije Kaluđerovića odvele u poslanički klub kako bi smirili tenzije. 

(Vijesti)

loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button