Dubravka Joksimović imenovana za savjetnicu predsjednika Skupštine

Na predlog predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, Administrativni odbor Skupštine Crne Gore na juče održanoj 15. sjednici, shodno članu 6 Odluke o posebnim savjetnicima u Skupštini Crne Gore, imenovao je Dubravku Joksimović diplomiranu politikološkinju za savjetnicu predsjednika Skupštine Crne Gore.

“Dubravka Joksimović rođena je 05.04.1994. godine u Beranama, gdje je stekla osnovno i srednje obrazovanje, u gimnaziji “Panto Mališić”. Diplomu postdiplomskih specijalističkih studija stekla je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore u Podgorici, smjer Novinarstvo”, saopštili su iz Skupštine.

“Tokom studija je pohađala brojne obuke, a prakse i radni angažman obavljala je u više štampanih i elektronskih crnogorskih medija. Bila je radno angažovana u kompaniji “Dukley Gardens”. Pohađala je brojne konferencije, seminare i projekte, od kojih se izdvaja projekat Evropske Unije, ERASMUS+ – Unapređenje omladinskog preduzetništva u sektoru turizma u Crnoj Gori i Srbiji. Jedna je od autora Strategije za mlade Opštine Budva 2018-2021”, dodali su u saopštenju.

“Učestvovala je na interšip programu u Sjedinjenim američkim državama, u trajanju od 15 mjeseci, organizovanog od strane “American Hospitality Academy”. Tečno govori engleski, a služi se i njemačkim jezikom”, naveli su.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button