Regent najbolji spa hotel iz regiona - Volim Podgoricu

Regent najbolji spa hotel iz regiona

Regent Porto Montenegro uvršten je među najbolje spa hotele u ruskom izdanju prestižnog lifestyle i travel magazina, Conde Nast Traveller”.

Regent jedini hotel na listi iz našeg regiona

Kako je saopšteno iz uprave hotela, na zvaničnoj listi Conde Nast Traveller Hot List 2015, Regent je jedini hotel iz regiona koji se nalazi uz velike hotelske brendove poput Four Seasons Bahrain, Urso Hotel & Spa iz Španije, Inala Beach House sa Tajlanda i Mandarin Oriental iz Turske.

“Čast je biti u društvu najboljih i biti prepoznat na jednom od svojih primarnih tržišta od publikacije koja ima status glavnog vodiča i trendsettera za putnike koji su u potrazi za luksuzom u destinacijama u usponu”, poručili su iz menadžmenta hotela.

Conde Nast Traveller je prestižni magazin, koji čitalačka publika, koja sebi može da priušti ekskluzivna putovanja, percipira kao glavni vodič za hotelijerstvo i turističke destinacije.

Urednik ovog magazine bio je i jedan od najeminentnijih imena novinarstva, Harold Evanst, koji je upravljao renomiranim časopisima Sunday Times of London i The Times.

Magazin se trenutno izdaje u Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji, Grčkoj, Indiji i Rusiji.

(Rtcg)

2 komentara

  1. A nice post. My partner and I particularly had trouble understanding some points you mentioned in your write-up. I later realized what you were saying after I had understood some of your linked posts on this site. Important things have changed greatly together with the advent of internet, online community, and mobile phone SMSing. Thanks for getting the whole thing to my personal understanding.

  2. I am extremely a new comer to the web and necessary to review this subject. Thought it absolutely was a great article perfectly written and helpful. I’ll definitely be time for your internet site to read more articles as i loved that one..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com