EVROPSKI TIM ZA NIKŠIĆ: Napadnuti naši aktivisti na terenu

Koalicija Evropski tim za Nikšić saopštila je da su danas napadnuti njihovi aktivisti na terenu, kako tvrde, od aktivista Demokratskog fronta, a za vrijeme akcije podjele materijala i razgovora sa građanima Nikšića o programu. Kako su istakli, zahtijevaju hitnu reakciju nadležnih organa.

Istakli su da se sve dešavalo u vrijeme dok je Rade Milošević, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, prisustvovao sastanku u prostorijama DPS-a koji je bio organizovan u cilju preveniranja incidenata i bezbjednog održavanja izborog procesa na dan izbora u Nikšiću.

“Potpuno je jasno da lista Evropski tim za Nikšić dobija sve veću podršku građana iz dana u dan, te današnji napad smatramo još jednom potvrdom nervoze koja vlada u redovima opozicionih političkih partija. Naši konkurenti nemaju odgovor na našu superiornu listu i superioran program, te stoga pribjegavaju ovakvim očajničkim pokušajima. Tražimo od nadležnih državnih organa da se počinioci sankcionišu u skladu sa zakonom i omoguće političkim subjektima koji se na ovim izborima bore u demokratskom duhu da to svoje pravo i ostvare”, poručili su iz Evropskoh tima za Nikšić.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button