Glavno odbor SNP danas o ISKLJUČENJU Damjanovića - Volim Podgoricu

Glavno odbor SNP danas o ISKLJUČENJU Damjanovića

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije  biće održana danas, a na dnevnom redu trebalo bi da se nađe pitanje odgovornosti i isključenje iz partije funkcionera stranke Aleksandra Damjanovića, uz obrazloženje da djeluje mimo stranačkih pravila.

Iz izvora bliskih Damjanoviću nagovještava se mogućnost da dio članova glavnog odbora na istoj sjednici zatraži pokretanje pitanja odgovornosti predsjednika stranke Srđana Milića zbog lošeg izbornog rezultata i funkcionisanja stranke.

Sam Damjanović, koji se nije pojavio na prethodnoj sjednici glavnog odbora, prije dva dana je saopštio da nema informaciju da postoji mogućnost da će biti isključen na sjednici GO, ni juče se nije oglasio povodom informacije da će biti pokrenuto pitanje Milićeve odgovornosti.

U više javnih nastupa Damjanović je kritikovao vrh stranke, tvrdeći da SNP nije privatno preduzeće, ali i da on neće napustiti partiju.

Jedna od tema trebalo bi da bude loš rezultat stranke koja je u okviru koalicije Ključ osvojila svega tri poslanička mandata. Rasprava na ovu temu bila je najavljena za prošlonedjeljnu sjednicu, ali je izostala.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com