PUCNJAVA U BUDA BARU: Teško ranjen Mirko Vlahović (44), trenutno stabilno - Volim Podgoricu

PUCNJAVA U BUDA BARU: Teško ranjen Mirko Vlahović (44), trenutno stabilno

Vlahović je ranjen i u novembru 2014. u kafiću “Cool” u Podgorici, gdje je takođe bio angažovan kao obezbjeđenje, a tada je ubijen podgoričanin Igor Milošević (19)

Mirko Vlahović (44)  poznati kik bokser, teško je ranjen u stomak, u pucnjavi ispred kafića Buda bar, u Ulici Stanka Dragojevića.

U Vlahovića je dvadeset minuta nakon ponoći ispaljeno više hitaca.

 Vlahović, u Buda baru radi kao obezbjeđenje, a nakon pucnjave je.prebačen u KCCG.

Direktor Urgentnog centra dr Nermin Abdić kazao je „Vijestima“ da je Vlahović stabilno.

„Vlahović ima povrede u  regiji obje natkoljenice bez oštećenja neurovaskularnih i koštanih struktura i povredu stomaka. Jedan projektil, koji je pogodio stomak, napravio je četiri povrede crijevne strukture. Njega je zbrinula dežurna hiruška ekipa, opesian je, nalazi se na Intezivnoj njezi i za sada je stabilan“, kazao je Abdić.

FOTO: realx3mforum.com

“Vijestima” je iz policije rečeno da je na Vlahovića pucala za sada nepoznata osoba.

 Policija sumnja da je napadač pucao sakriven iza žbunja na ostrvu koje dijeli saobraćajnicu.
PUCNJAVA U BUDA BARU: Teško ranjen Mirko Vlahović (44), već bio na nišanu prije dvije godine
 Vlahović je u novembru 2014. ranjen u kafiću “Cool” u Podgorici, gdje je takođe bio angažovan kao obezbjeđenje.

Podgoričanin Igor Milošević (19) je tada ubijen, dok je bivši kik-bokser i MMA borac Mirko Vlahović ranjen u pucnjavi koja se oko 3.15 dogodila u lokalu “Mr. Cool” u Hercegovačkoj ulici u Podgorici.

Policija je tada  ispred lokala uhapsila Boža Vujisića (19), koji se sumnjiči da je ispalio metak i njime ranio Vlahovića, a potom je zrno slučajno pogodilo i usmrtilo njegovog rođaka Miloševića.

Tragedija se dogodila zbog krajnje bizarnog povoda – Vujisić i Milošević su sa drugovima bili zajedno u lokalu, a svađa je nastala oko plaćanja računa. “Vijestima” je u policiji rečeno da je konobar lokala pozvao Vlahovića, koji radi kao obezbjeđenje, da interveniše.

Tada je nastala svađa oko toga hoće li se platiti račun, a onda je u jednom trenutku Vujisić izvadio pištolj i ispalio metak ka Vlahoviću. Metak je kik-bokseru prošao kroz vilicu, a onda je to zrno proletjelo i pogodilo u grudi Miloševića.

 U “Buda baru” u julu 2015. godine ranjene su dvije osobe.

Te noći u vatrenom obračunu ranjeni su Podgoričani Srđa Vuletić (39), bivši pripadnik Interventnog voda Uprave policije i Mitar Pavićević (31).

(Vijesti/Arhiva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com