Građani Sutomora se nadaju rješavanju višegodišnjih problema

Nastavljajući sa unapređenjem svog rada, a u skladu sa stavom utvrđenim još pri osnivanju- da će biti bliže građanima, Biram Crnu Goru je sinoć, poslije nedavnog sastanka koordinatora Šušanj, održala i sastanak koordinatora u Sutomoru. Na sastanku se govorilo o problemima koji muče građane, a posebno o legalizaciji, lošem radu javnih preduzeća kao i predstojećoj turističkoj sezoni. Akcenat je dat na probleme vezane za novo šetalište.

Predsjednica SO Bar Milena Božović je rekla da će se sa mjesta na kome se nalazi boriti za jednak razvoj svih djelova Bara, ali i da će, kao neko ko živi u Sutomoru, biti svakodnevno na usluzi svojim komšijama.

Stevo Novaković, potpredsjednik opštine, naglasio je da samo otvorenim razgovorima sa građanima Sutomore i Bar mogu povesti naprijed.

On je posebno naglasio značaj ove turističke sezone i nezadovoljstvo turističkih radnika onim što je do sada urađeno po tom pitanju.

“Građani Sutomora danas za komšiju imaju predsjednicu SO Bar Milenu Božović, ali i potpredsjednika opštine Steva Novakovića. To im daje nadu ali i mogućnost da se neki od višegodišnjih problema konačno počnu rješavati na zadovoljstvo svih”, istakao je Radomir Novaković Cakan, predsjednik Biram Crnu Goru.

Na sastanku je takođe bilo govora i o izbornoj spremnosti ovog MO i istaknuto je kako je atomosfera pobjednička i da se u Sutomoru očekuju odlični rezultati.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button