Privedeni učesnici tuče u kojoj je ranjeno nožem više osoba

Više osoba hitno je transportovano u kotorsku Opštu bolnicu, nakon što su povrijeđni nožem u incidentu koji se jutros dva sata iza ponoći dogodio u popularnoj budvanskoj diskoteci Trokadero. Učesnici tuče su privedeni.

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju, došlo je do svađe dvije grupe mladića, kada je Budvanin J. M, izvadio nož i nasrnuo na braću L.N. i P. N., koji su zadobili više ubodnih rana.

U svađi je povrijeđen i prijatelj braće I.Ž.

“U događaju je sedam lica zadobilo lake tjelesne povrede – ubodne rane, rasjekotine i oguljotine, među kojima je i lice koje je zadobilo tri ubodne rane upotrebom oštrog predmeta – najvjerovatnije noža i kojem nije povrijeđen nijedan vitalni organ,” navodi se u saopštenju Uprave policije.

Svi učesnici tuče u budvanskoj diskoteci su privedeni. 

U toku su konsultacije sa višim državnim tužilaštvom u Podgorici oko daljeg postupanja, tj. da li će biti podignute krivične prijave protiv nekih od aktera tuče.

Netrpljevost između dvije grupe mladića kulminirala je svađom, a potom i upotrebom noža.

Povrede nožem su zadobili i maloljetna J.S i M.J. koji su se slučajno zadesili u tom dijelu diskoteke, gdje je izbila svađa dvije grupe mladića, od ranije poznatih policiji.

Oni su poslije proslave mature, došli u diskoteku. Policija je odmah intervenisala. U toku je istraga, više osoba je privedeno na saslušanje, ali za sada još niko nije uhapšen.

Inspektori ispituju cijeli slučaj.

(Vijesti)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com