IDENTIFIKOVANA DJEVOJKA KOJE JE POGINULA NA MOTORU: A.D. je imala samo 18 godina, i bila je na ljetovanju

Devojka iz Srbije A. D. (18) poginula je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Tasosu u Grčkoj. Dvadesetogodišnji M.S. iz Stare Pazove, koji je djevojku vozio na skuteru, teško je povrijeđen.

Generalni konzul u Solunu, Siniša Pavić izjavio je za “Blic” da je zbog teške nesreće u kontaktu sa policijom, bolnicom, i porodicom povrijeđenog mladića.

Djevojka koja je nastradala je srpska državljanka, a porodica je obaviještena o tragediji. Povrijeđeni mladić je u teškom stanju, ali van životne opasnosti i mi ćemo pratiti njegovo stanje – kaže Pavić i dodaje da zbog nestanka struje i vanredne situacije na Tasosu, i dalje nemaju zvaničan izvještaj policije, koji očekuju da dobiju početkom nedjelje.

On navodi da je u kontaktu sa sestrom povrijeđenog mladića, koja je sa njim bila na ljetovanju. Prema nezvaničnim saznanjima, M.S. je sinoć iznajmio skuter, kojim se sa djevojkom vozio po ostrvu.

– Na Tasosu je noćas bila velika oluja. Niko ne zna šta se tačno desilo, ali su oni vjerovatno motorom skliznuli sa puta. Djevojka, koja je bila suvozač je na mjestu ostala mrtva, dok je mladić teško povrijeđen – kaže izvor upoznat sa okolnostima nesreće.

Povrijeđeni mladić prebačen je u bolnicu u Kavalu.

Oni su identifikovani preko agencije iz Beograda preko koje su otputovali.

(Telegraf.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com